Annas Hotell i Kristianstad

Befinner man sig i Kristianstad och letar efter ett hotell som inte erbjuder olika standardlösningar utan som faktiskt välkomnar en så att man känner sig hemma så är Annas Hotell helt rätt val. Anna som är hotellets värdinna har en simpel och tydlig filosofi: det ska vara enkelt att vara gäst. När man befinner sig på Annas hotell så skall man uppleva en skön känsla, man ska känna sig välkommen och viktig.

Det finns olika sorters rum att boka vid hotellet men om man skall stanna längre så kan man också boka en större lägenhet. Hotellet erbjuder totalt 12 olika rum som är fördelade mellan enkelrum, dubbelrum, superior rum samt superior rum med balkong. Samtliga rum ger en känsla av rymd och värme så att man känner sig som hemma. Annas hotell erbjuder frukost och anser att detta är dagens viktigaste måltid så att man får en bra start på dagen. Här serveras man nyttig frukost med härliga frukt smoothies och mycket annat men främst ekologiskt och hemlagat. Frukosten serveras antingen i den blå Salongen eller på verandan i morgonsolen. Vidare så erbjuder Annas hotell också middag om gästerna önskar detta. Även här handlar det om lokala och ekologiska råvaror.

Annas hotell ligger endast två kilometer centrum där man kan uppleva stadens kultur och restauranger. Vidare så ligger även hotellet nära Lingenäsets naturreservat. På så sätt kan man njuta av naturen, ta sig en joggingrunda eller bara njuta av stunden. Hotellet erbjuder cyklar för uthyrning vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Letar man efter ett hotell där man vill få en känsla av lugn och ro samtidigt som det känns som ett hem så är Annas hotell rätt val. Vidare så är det ett hotell som erbjuder ekologiska råvaror och hemlagade rätter. Här kommer man garanterat att trivas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *