Best Western Hotel Anno 1937

På ett litet hotell med endast trettiotre rum hittar du en modern och charmig skatt. En av världens största hotellkedjor har fortfarande små, mysiga hotell i små städer. Best Western presenterar ett litet boende med anor från 1937, och gör dig inte besviken. Sviterna är stora men mysiga och tycker man om att bada finns det jacuzzi. Standardrummen sviker inte heller utan är individuellt inredda med hemtrevlig atmosfär. Allt är smakligt renoverat för att visa på både modernitet och historia. En stor och fräsch frukostbuffé ingår i alla rumspriser. Är det vackert väder är det perfekt att avnjuta den på den pittoreska innergården.

Hotellet ligger på en central gata där du finner både pubar, restauranger, affärer, bio och andra nöjen runt hörnet. Med alla tillgångar nära, i kombination med hotellets charm, är det svårt att hitta ett bättre boendealternativ i centrala Kristianstad.

I den här staden hjälper företagarna varandra och det finns fina kombinationserbjudanden att ta del av. Det är stort fokus på golf och de fem närliggande golfbanorna, men även andra nöjen. Fina samarbeten med stadens biograf och lokala restaurangägare, har gett fina paketpriser man inte ska missa. Kristianstad är dock kända för sina fina golfbanor så nog bör man ta sig en titt om intresse finns.

Ett annat samarbete är inför konferenser. Då finns det fräscha lokaler hos en av hotellets grannar och på kvällen beger man sig tillbaka till rummet. Har man tur är det soliga dagar och då kan hela gänget få med sig picknickkorgar och konferera på en gräsmatta på väl vald plats. Ett förslag är att ta sig ner till en av de närliggande åarna.

Vill man inte gå ut för nöjen är rummets TV utrustad med tjugotvå TV kanaler och gratis WIFI. Fri tillgång till bastu är ett annat alternativ eller den aktiva kanske föredrar att gymma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *