First Hotel Christian IV

Om man är ute efter ett centralt beläget hotell i Kristianstad som befinner sig nära till tåg och busstation så bör man välja First Hotel Christian IV. Detta hotell befinner sig endast 100 m från tåg- och busstation och man kan därför enkelt ta sig runt i staden, samt att det är nära till transfer. Hotellet erbjuder totalt 86 olika rum och sviter och hotellet är känt för hög komfort. Vidare så har hotellet en vacker sekelskiftesdesign och var för en byggnad där en Sparbank befann sig. Rummen vid First Hotel Christian är mycket rymliga och har en unik karaktär. Vill man boka First Hotel Christian IV för att hålla exempelvis konferens så finns även dessa möjligheter då hotellet erbjuder konferensrum upp till 30 personer.

Vidare så erbjuder också hotellet fri wifi och frukost. I mån av plats erbjuder också hotellet gratis parkering. Frukosten som ingår vid First Hotel Christian består av kaffe ägg bacon olika pålägg färsk frukt och mycket annat gott ge en bra start på dagen. Det finns totalt 15 reserverade platser för parkering men på andra sidan av hotellet så finns en större parkering man kan lämna bilen.

Gällande priser så varierar dessa beroende på vilket rum man väljer men kommer garanterat att vara nöjd vilket rum man än befinner sig i. Hotellet har vilket pampig lobby och atmosfären lätt är en avkopplande och lyxig atmosfär hotellet har inte några bad eller gymanläggningar men samarbetar med tivolibadet som ligger Mycket nära. Runt om hotellet så finns det mysiga gator där man njuta av border shopping och restauranger.

Vidare så värmer även First Hotel Christian IV och satsar därför på en hållbar utveckling hotellet är därför miljödiplomerat enligt svensk miljöbas standard. Är man som kund ute efter ett hotell som erbjuder ett centralt läge är First Hotel Christian IV rätt val.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *