Hotel Duxiana Kristianstad

Befinner man sig i Kristianstad och vill bo på ett centralt beläget hotell så kan Hotel Duxiana vara ett helt rätt val. Hotel Duxiana är känt för att erbjuda en lugn och ombonad atmosfär samtidigt som han befinner sig i Kristianstad hjärta. Hotellet är klassiskt möblerat samtidigt som hotellet erbjuder modern utrustning. Deras motto är att ett hotell är mer än bara några rum.Tanken är att man skall uppleva samma komfort som vid sitt eget hem.

Hotellet är beläget endast 400 m från centralstationen i Kristianstad och man kan därför mycket enkelt ta sig från och till hotellet. Vidare så befinner man sig på endast en minuts gångavstånd från olika restauranger, kaféer och butiker. Samtliga rum erbjuder platt TV gratis WiFi samt privat toalett. Hotellet erbjuder olika sorters rum allt från enkelrum, dubbelrum trebäddsrum. Hotellet är rökfritt men det här värmejacka så kan man göra det på hotellets innergård. Vidare så har hotellet mycket bekväma sängar och wifi vart man än befinner sig. Hotel Duxiana erbjudande också kompis rum vilket innebär att man bokar ett rum där det finns två olika sängar och två olika TV apparater. Man är tillsammans men ändå inte. Frukost ingår när man bokar hotellet, så att man får en bra start på dagen.

Vill man boka hotellet för att genomföra en konferens så finns också dessa möjligheter. Bokar man en heldagskonferens så ingår förmiddagsfika, eftermiddagsfika, plats för 2 till 12 personer, ljudisolerade grupprum samt all utrustning i konferenslokalen. Vidare erbjuder också hotell Duxiana företagslägenheter som kan hyras av både företag och privatpersoner. Lägenheten är komplett med TV, bredband, kök och tillhörande utrustning. Lägenheten har totalt 5 rum och kök samt en yta på 114 kvm.

Letar man efter ett centralt beläget hotell med stilfull inredning och olika möjligheter till rum så är Hotel Duxiana rätt val.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *