Quality Hotel Grand Kristianstad

Klassiska Grand hotel associeras oftast med huvudstaden men det finns även i Kristianstad. Hotellet är placerat centralt på Västra Storgatan, med gångavstånd från tågstationen, och är lätt att hitta. För besökare är läget perfekt då man exempelvis har nära till Artillerimuseet, Naturum Vattenriket och Bäckaskog. Staden är också mycket trevlig att strosa omkring i, shoppa och allmänt bara ha en trevlig dag i och det finns många mysiga caféer och restauranger att upptäcka. Kristianstad är en stad med något för alla!

Detta 3 -stjärniga hotell har hela 145 moderna, fräscha rum för sina gäster, med standardutrustning som Wi-Fi, tv med kabelkanaler (mot en avgift), skrivbord och ett badrum med dusch, badkar och hårtork. Härlig frukost serveras givetvis i den gemensamma matsalen men man kan också beställa frukost på rummet om man vill äta i lugn och ro.

Är du deltagare i en grupp som söker konferensmöjligheter kan detta vara rätt hotell för er att boka; här finns konferensrum, internet och möjlighet att kopiera material. När man är på konferens vill man gärna kunna kombinera arbetet med lite härlig avkoppling och det kan Quality Hotel Grand också erbjuda i form av en härlig spaavdelning. Här kan man boka olika lyxiga och avkopplande spabehandlingar som tex massage, ansiktsbehandlingar och solarium.

Reser du med familjen bor barn under 12 år gratis, under förutsättning att man inte väljer att beställa en extra säng till rummet. När det gäller rum finns singelrum, dubbelrum som kallas “Standard Twin room for single use” och andra dubbelrum som kallas “Superior tvåbäddsrum”. Har du frågor om skillnader, fråga innan bokning.

I övrigt satsar hotellet på allergivänliga, djurfria och givetvis rökfria rum på hela hotellet och man har även faciliteter för gäster med funktionshinder förutsatt att man pratar med personalen innan bokning.

För en bekväm och angenäm vistelse i Kristianstad boka Quality Hotel Grand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *